Jackson Tech House

Cushing Terrell designed the Jackson Tech House with detailed touches to make every part of the space feel customized.

Perched high on a double sloping site in Jackson Hole, this residence affords spectacular views of the Teton Range and incorporates many unique and whimsical features in a warm yet contemporary package.  Heated concrete ramps connect multiple layers hugging the terrain.  An indoor slide complete with infinite hue changing LEDs connects the main level with the recreation room.  Solar panels, green roofs, flat screen panels inlaid into the entry floor, triple stacked bunk beds, mechanized fireplace doors that slide up out of site,  a Pickard steam injection pizza oven, and adjustable chain mail shade curtains on a trolley system are a few of the custom features wrapped in an exterior of zinc panels, corral board, steel and moss rock.

Design: Cushing Terrell
Contractor: Peter Stewart Construction
Photography: Gibeon Photography